Despre

Despre mine?

Un om sătul de politica ”pumnului în gură”!

Un om care nu a crezut nici un moment în ”Plandemie” având curajul ca în mai 2020 să ceară Curții de Apel București anularea stării de alertă, care a participat la 8 mitinguri în perioada de ”Plandemie”, la București, fiind și singurul care a organizat un miting antimască la Giurgiu, despre nepurtarea măștii de protecție de către elevi la cursuri.

Un om care a stat pe străzi și a străns semnături pentru Legea Suveranității, fiind reprezentant pe Giurgiu! Detalii aici!

Mai multe detalii despre mine aveți aici.

Am pus pe picioare această platformă de socializare pentru o exprimare liberă, neîngrădită și necenzurată! Este axată pe comunicare rapidă și simplă, fiind încadrată ca funcționalitate la minim spre mediu.

Dar asta nu înseamnă să folosim cuvinte triviale, obscene și cu trimitere la origini față de un alt utilizator deoarece detectorul de cuvinte tendențioase este activat!

Nu îmi convine ce scrie, asta este, trec mai departe!

O rugăminte am la toți utilizatorii: deoarece platforma este găzduită pe serverul meu, și nu doresc să fie spațiul ocupat aiurea, vă rog să vă limitați la foto doar la ce are strict legătură cu postarea.

Participarea pe această platformă este și va fi gratuită!